Anjerstraat 21

thefoodpress@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Tel: 036 549 9860

© 2019 by The Art of Healthy Cooking. Proudly created with Wix.com

KINDER KOOKLESSEN

In deze lessen zullen kinderen op een veilige en leuke manier leren om gerechten klaar te maken en informatie over voedingsproducten passend bij hun leeftijdsgroep! Alles wat ze klaar maken nemen ze naar huis om thuis te laten zien en proeven.
Het leren koken heeft veel voordelen, door het werken met een recept, het leren lezen, begrijpen en toepassen van instructies en aanwijzingen en rekenen met verschillende maten en eenheden doen kinderen veel kennis op. Dus ook handig voor de rekenvaardigheden. Daarnaast is samen koken ook een sociale activiteit waar kinderen leren samenwerken en zich emotioneel verder kunnen ontwikkelen.

De kooklessen zijn samengesteld als een pakket van 6 lessen met een bepaalde volgorde en het volgen van individuele lessen is niet mogelijk.

KOOKWORKSHOP ZONDAG 16 FEBRUARI


Wat heeft je lichaam nodig?
De juiste combinatie van essentiële voedingsstoffen in ons voeding- water, koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen moet ons lichaam in staat stellen efficiënt te werken en in goede gezondheid te blijven.
Maar er is meer: ​​hoe je je voedsel kookt, heeft een enorm effect op hoe de voedingsstoffen worden opgenomen en hoeveel plezier je ervan hebt.
Kom een leer spelen met voedsel om de beste en lekkerste resultaten te verkrijgen!