Anjerstraat 21

thefoodpress@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Tel: 036 549 9860

© 2019 by The Art of Healthy Cooking. Proudly created with Wix.com

The Art of Healthy Cooking

We bieden plantaardige kookworkshops, privé coaching, catering en evenementen die creatief, elegant en heerlijk zijn. We richten ons op een snel groeiende  doelgroep die de hoogste kwaliteit waardeert. We zijn ons ervan bewust wat het effect is van voeding op mens en milieu en streven ernaar om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

The Art of Healthy Cooking is gericht op een klein (maar groeiende) groep mensen in Almere en omgeving die geïnteresseerd zijn in het ontplooien van hun creativiteit door plantaardig te leren koken en ook op een feestelijk manier vegetarisch willen gaan eten.

Mercedes

Ik ben Mercedes en mijn inspiratie voor The Art of Healthy Cooking komt uit mijn passie voor plantaardig koken. Het is mijn doel om mensen te inspireren om plantaardig koken en eten te ontdekken. Mijn kracht is het omtoveren van plantaardige ingrediënten tot verrukkelijke en gezonde gerechten die lichaam en ziel voeden.

Mijn ervaring met plantaardig koken is heel breed, als kookleraar, chef, eigenaar van mijn The Food Press en cateraar. Ik ben dol op het creeëren  van feestelijke gelegenheden waarbij plantaardig voedsel de hoofdrol speelt. Het vinden van de kunst in alle verschillende facetten van mijn werk is wat mij voldoening geeft en ik hoop onze klanten te inspireren om the everyday work of art in hun leven ook te ontdekken door creatief te koken en te eten.